DE MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR ONDER ANDERE TANKSTATIONS.

Vloeistofdichte bestrating in Borne: de milieuvriendelijke oplossing

HAKO Wegenbouw biedt als veelzijdige stratenlegger deskundig gelegde vloeistofdichte bestrating. Met het vloeistofafstotende beton voorkomen we dat vervuilende vloeistoffen in de bodem of in het grondwater terecht komen. Op die manier maken wij ons hard voor een schoon milieu.

Tankstation en milieu: HAKO infra biedt bodembescherming

Deskundig aangelegde bestrating behelst meer dan stratenbouw, sierbestrating of het aanleggen van duurzame riolering. Aandacht voor het milieu is daarom een van onze specialiteiten. Deze werkzaamheden voeren we voornamelijk voor tankstations uit. Tankstations werken namelijk met bodembedreigende stoffen. Om te voorkomen dat deze stoffen het milieu aantasten, zorgen wij voor bodembeschermende voorzieningen en maatregelen. Vloeistofdichte bestrating is daar dankzij de afstotende werking op vloeistoffen de beste oplossing voor.

HAKO Wegenbouw helpt u bij:
• Vloeistofdichte vloer en vloeistofdicht beton.
• Vloeistofkerende voorziening: een bouwkundige vloer die lekkage van schadelijke en giftige stoffen tijdelijk opvangt totdat deze zijn verwijderd. Deze vloeistofkerende vloer voorkomt bodemverontreiniging, mede doordat de vloer geen open verbindingen met de onderliggende bodem heeft.
• Bodembescherming, zoals verharding (inclusief kitvoegen).
• Het repareren van verzakkingen bij tankstations.

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op via het contactformulier of bel naar  06-20874844. Wij leggen en onderhouden graag uw vloeistofwerende bestrating voor u!