De expert voor bestrating in Borne en omstreken.

De expert voor bestrating in Borne en omstreken.

HAKO Wegenbouw is al ruim 25 jaar een begrip in Borne en omgeving als het gaat om het leggen van duurzame infrastructuur en grondwerk. Bent u op zoek naar een stratenlegger voor uw bestrating met oog voor het milieu? Wij ontzorgen u tijdens het gehele proces vanaf het aanleggen van grondwerk en riolering tot aan de bestrating zelf.

Meer dan 100 duurzame projecten met hoog kwaliteitsniveau

HAKO Wegenbouw heeft al meer dan 100 afgeronde projecten op naam staan in omgeving Borne, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Almelo, Rijssen en Goor. Zelfs een deel van Duitsland is voorzien van onze bestrating. We werken in deze regio’s voornamelijk voor particulieren, maar hebben ook tientallen projecten voor bedrijven en gemeenten uitgevoerd. HAKO infra bezit een eigen machinepark met onder andere rupskranen, stenenlegmachine en shovels. Voor al onze werkzaamheden werken we met eigen personeel. Onze specialisten hebben een GWW-opleiding (Grond-, Water- en Wegenbouw) afgerond en zijn VCA-gecertificeerd. Per 1 maart 2016 voert HAKO Wegenbouw een officiële VCA-certificering. Zo garanderen wij als stratenmaker altijd een hoog kwaliteitsniveau in het grondwerk en de bestrating.

• Bestrating en straten aanleggen; ook sierbestrating
• Vloeistofdichte bestrating
• Rioolaanleg
• Het omspitten van grond
• Het klaarmaken van de tuin voor de hovenier
• Grondverzet
• Reparatie van verzakkingen bij tankstations
• Duurzaam kitwerk

Voorbeeld bestrating Borne

Onlangs hebben wij een nieuwe bestrating aangelegd voor een gehandicaptenstichting in de omgeving. Dankzij onze toegankelijke bestrating in verschillende hoogtes kunnen alle bezoekers gemakkelijk de panden betreden.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met HAKO Wegenbouw . U kunt ons bereiken op tel.  06-20874844 (Harry Kottier) of via het contactformulier. Op werkdagen staan wij van 07.00 uur tot 17.00 uur voor u klaar. Onze calamiteitenservice is zelfs 24 uur per dag voor u bereikbaar.