HAKO WEGENBOUW, OOK VOOR UW RIOLERING.

Laat riolering aanleggen door de professional.

Rioleringsproblemen zorgen vaak voor ongemak en staan bekend als lastig en vies. HAKO Wegenbouw ontzorgt u graag met rioleringswerkzaamheden in Borne en verre omstreken voor een goed werkend riool en een schoon gevoel. Met meer dan dertig jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van professionele diensten.

HAKO Wegenbouw: voor al uw rioolgemak

Is uw straatriool verstopt, gescheurd of zelfs geheel aan vervanging toe? Wij stellen de oorzaak van het rioleringsprobleem vast en zorgen voor een nieuw rioleringssysteem. Dit doen wij te allen tijde met een snelle en passende oplossing. Hierbij werken we met speciale apparatuur voor rioolherstel en zorgen we ervoor dat wij spoedig een nieuwe riolering aanleggen. Wilt u riolering laten aanleggen of moet uw riool gerepareerd worden door het deskundige team van HAKO Wegenbouw? Met de ruime ervaring van ons team bent u verzekerd van een hoge kwaliteitsnorm en een vlotte service. Dankzij onze calamiteitenservice staan wij bovendien 24 uur per dag voor u klaar!

Laat uw rioolwerken over aan een professional en neem contact met ons op via het contactformulier voor de mogelijkheden. Hebt u te maken met een calamiteit op het gebied van uw riolering?
Op  06-20874844 staan we altijd voor u klaar om het rioleringsprobleem deskundig voor u te verhelpen!