GRONDWERK NODIG? HAKO INFRA MAAKT DE WEG VRIJ!

HAKO Wegenbouw verzorgt uw grondwerk in Borne en wijde omtrek.

Voor uw grondverzet bent u bij HAKO Wegenbouw aan het juiste adres. Wij ontzorgen al ruim 25 jaar particulieren en bedrijven met ons professioneel grondwerk in Borne en verre omstreken. Hierbij leveren we u het complete pakket: we beginnen bij het grondwerk, zorgen vervolgens voor een duurzame riolering en leggen tot slot de bestrating.

Profiteer van onze ruime ervaring en hoge kwaliteitsnormen

Als veelzijdig specialist in de infra bieden we alle vormen van grondverzet en grondwerk en bent u te allen tijde verzekerd van vakwerk in bestrating. Het grondverzet wat bij het aanleggen van een straat komt kijken betreft het uitgraven en verplaatsen van een grote hoeveelheid grond. Daaropvolgend kunnen wij een straat of ander soort constructie voor u aanleggen. Tijdens het gehele proces nemen we u al het werk uit handen en zorgen wij voor de beste kwaliteit. Daarnaast profiteert u van een aantal voordelen wanneer u kiest voor HAKO Wegenbouw:

• Levert altijd conform afgesproken datum op
• Eigen personeel, hiermee garanderen we een hoge kwaliteitsnorm
• Dertig jaar ervaring in grondverzet en grondwerk
• We nemen graag de verantwoordelijkheid voor onze werkzaamheden
• We zijn gedreven en houden altijd het beste eindresultaat voor ogen

Kunnen wij u ontzorgen in grondwerk? Neem contact met ons op door te bellen naar  06-20874844 of via het contactformulier. We bespreken graag de mogelijkheden voor professioneel grondwerk met u.